tirsdag 8. mai 2012

Ankomst Eisenhower inn

Klokka halv ti søndags kveld ankom vi omsider hotellet, og fikk sjekket inn. Rommet vi fikk tildelt var imidlertid uten strøm og fullstendig mørklagt etter at de hadde hatt en "minor incident" tidligere på dagen. Det luktet egentlig brann i hele etasjen, så vi var glade for å flytte derfra. Altså ikke et blivende sted for trøtte damer som nå helst ville legge seg. Vi fikk nytt rom og flyttet en etasje ned med alt vårt pikk og pakk.Det var svært kjekt å komme til et sted hvor det tuslet bernere rundt om kring utenfor og inne i hotellet, men vi var hellig overbevist om at de fineste hundene hadde vi forlatt hjemme i Norge.
Så da vi hadde pusset tennene og inntatt horisontalen var klokka over halv fem hjemme. Det vil si at det var et døgn siden vi stod opp. Skal si det var godt å legge seg.
Vi klarte å sove til klokka halv ni lokal tid, og har allerede snudd greitt på døgnet.
I dag har vi tenkt å finne det lokale "outlet senteret" og gjøre unna noe shopping. Vi måtte bare først registrere oss og hente den velkomstbagen som alle deltagere får. Der var det mye gøy for oss bernergale; bl. annet kobbel, magnet m berner, hundeplse, hundesnop, penn, sjokolade,  inngangsbillett og lodd til lotteri.

Det er mange butikker i Gettysburg Outlet Senter, og jammen gikk det mange timer der. Mange gode tilbud og mange hjemme som det skulle kjøpes til. Noen hadde lang liste med hjemmefra, med ønsker om både sko og klær.

Litt mat må til og meg shoppinggale damer unne seg, så det var svært fornøyde kunder som forlot Fridays.



Denne karen glodde på oss fra veggen



Etter x antall timer m shopping kjørte vi tilbake til hotellet. Vi var såvidt kommet inn på rommet da telefonen ringte og Kathy kunne melde fra om at hun hadde en hund som ventet på meg. Vi gikk opp til henne og hilste på Thelma og to til av Kathy sine hunder. Det var nok gått for lang tid siden Thelma dro fra Bergen, så den store gjenkjennelsen ble det nok ikke fra hennes side, men vi andre kjente henne godt igjen. Kathy fikk gaver fra Norge og hun hadde kjøpt alt det beste hun visste som også var laget i Wisconsin. Det var en stor pose med allverdens gode saker. Kathy lurte på om jeg ville ha Thelma sammen med meg denne uka, og også stille henne på lørdag, og det vil jeg selvfølgelig gjøre. Tenk så kjekt!!  Nå er vi med i gjengen og det var storveis å få lufte Thelma rundt hotellet og ta henne med på rommet vårt. Thelma er en pen tispe på to år. Kraftige bein og et godt hode. Hun beveger seg lett og fint. Og hun var jo blitt champion bare 16 mnd. gammel.  Hun er nok lik søster Zavannah, men er kanskje bittelitt større.

Kathy fortalte at det var 1100 entries som det heter her, på utstillingen, Og det var antagelig rundt fem hundre forskjellige hunder, men siden flere stiller i ulike klasser blir tallet så stort. I morgen skal hun stille Toby fra eget oppdrett kl 08, så det blir en tidlig start på oss.
Vi koser oss masse. Dette blir ei flott uke!!



4 kommentarer:

Lina sa...

Bilder på Thelma Nina, vi måste få bilder på Thelma :)

Härligt att kunna följa er resa även för oss som är kvar här hemma, njut nu massor och hälsa de andra i resesällskapet!

Hilde, Kristiansand sa...

Artig å følge med her - kos dere videre og ta masse bilder da...

Marianne, Bodø sa...

Så fint at du deler ord og bilder med oss !! Pass dere for enveiskjøringene, og andre trafikale "feller."

Det var en gedigen posjon mat dere fikk, og så mye fett.. :-) Typisk USA.. -

Blir fint å få se bilder fra utstillingen. Ha et fint opphold videre :-)

siw sa...

Kor artig, da må du jo stille i drakt. Det må filmes håper jeg.
Alvorlig veldig veldig artig for deg og håper jeg får god grunn til å gråte en liten skvett