søndag 27. mai 2012

Mer tilbakeblikk


Det er forunderlig som tiden flyr og nå er det plutselig blitt to uker siden vi nesten var på tur hjem. Inntrykkene som vi sitter igjen med er mange og det er utrolig kjekt å ha fått hilse på mange av de veldig hyggelige menneskene man er blitt kjent med gjennom Facebook. Det er liksom bare å prate i vei med de aller aller fleste som man møter på sin vei. Kjente og ukjente hundenavn diskuteres, oppdrett og avl likeså.

Organiseringen avselve utstillingen var veldig anderledes enn det vi er vant med, og det er klart at når f.eks. 110 bernere skal stilles i samme klasse, så må det organiseres på en annen måte enn det vi bruker å gjøre. Her måtte vi løpe gjennom ringen og ut på andre siden. Greitt nok. Jeg må si at det var med litt skrekkblandet fryd jeg fikk prøve meg. Vanligvis tar jeg det meste på strak arm, og stresser ikke. Men dette ble litt mer "alvorlig".
 

Thelma er allerede amerikansk champion, og det ble hun bare 16 mnd gammel.

Hun skulle bades, og det var satt opp flere hundebadekar på utsiden av hallen hvor utstillingen forgikk. Diverse pelspleieprodukter var til fri avbenyttelse. Sponset av leverandørene. Her stod det køer av hunder som skulle bades.

Slik var det noen kjørte mellom hotell og utstillingshall.   
Thelma 


Gerda, Vivi og Thelma på vei til utstillingshallen


Et lite ekorn spratt plutselig foran oss og gjett om hun stod fint
 Thelma <3  <3  <3

Thelma ble vasket og fønet av Jeni Westog hennes søster. Og hun var rett og slett utrolig tålmodig der hun stod på bordet og ble blåst og blåst og slipt negler med en Dremel som om hun aldri hadde gjort noe annet her i verden.


Tilskuere som var interessert og lærevillig


 "Groomingarea" m Thelma, Jeni, Kathy, Vivi og Gerda

Nydelige Thelma


 
                                                          Thelma og Kathy <3


 

Pedikyrbehandling m slipemaskin :o)                   Thelma var virkelig kjempeflink og stod fint i ro da Jeni pusset over klørne hennes.

                                                                            Thelma 
Chantal inviterte oss på grilling på plenen bak hotellet. veldig hyggelig å bli kjent med disse Canadiske bernerentusiastene.
 Det ble nesten mørkt før vi ga oss og tok kveld.

 Rommet vårt, som hadde direkte utgang til en indre hage.
 Vivi savner Cornelis'n og koser med søster Thelma.Ingen kommentarer: