fredag 11. mai 2012

Onsdag - midt i uka

Da er vi jammen kommet til onsdag og dagene flyr avgårde. I dag var det ikke så mye interessant på formiddagen i utstillingsringen, så vi bestemte oss for å dra inn til Gettysburg og spise frokost der. På veien inn kjører man forbi store områder med mange flotte statuer og minnesmerker om "slaget" og "battlefield" i 1863. Vi håper at vi kan stoppe og kikke nærmere på alt dette en dag før vi reiser hjem.

Vi tuslet litt rundt i byen og fant en koselig restaurant som serverte frokost. Vi fikk følelsen av at vi var i kulissene til en amerikansk film og at diverse kjente skuespillere kunne komme ramlende hvert øyeblikk.

Vår bil; Kia'en :o)



Flotte blomster

Frokostdamer på kafe


Endelig fant vi en matbutikk





Noen i reisefølget liker Chevroleter veldig godt



Masse "krigseffekter" i souvenirbutikkene.


 

Jean på denne kjekke butikken hadde bestemor som kom fra Trysil og en sønn som var utvekslingsstudent i Sverige. Hun smilte og sa at bestemoren nok hadde snudd seg i graven hvis hun visste at barnebarnet var i Sverige.



Artige skolebusser



Tøffe trailere


 Tobakk i store poser


Kjekkas på tur 

 SNOP




 






 Her blir vi intervjuet av noen religiøse som antagelig skulle øve seg på å misjonere og her traff de "hard ved". Vi hadde ingen planer om å bli frelst på en onsdag. Men disse hadde ikke tenkt å gi seg så lett. Til slutt ble de stående ganske så "månebedotten" igjen da min avsluttningsreplikk var; My name is BLESS, Nina Bless. :o)

På veien tilbake til Hotellet mente enkelte at vi ikke skulle bruke GPS'en for den er for pingler og det resulterte i en sightseeingstur til New Oxford og der fant vi iallefall en megasvær antikvitetsbutikk med noen hyggelige gamle menn som  forklarte oss veien...




 On the road again
 


Ingen kommentarer: