tirsdag 22. mai 2012

Liten oppsummering

Det er gått vel ei uke siden vi kom hjem fra vår fabelaktige tur til USA. Og vi kan med rette si at det var ei SUPER uke "over there". Og det på alle måter. Masse utrolig kjekke mennesker har vi truffet, fine hunder har vi sett og noen har vi fått kost litt ekstra med. Gerda fikk se pappa'n til Gatzby; Adesa's Pushing the Limit, eller mest kjent som Boyd. Ikke bare vant han veteranklassen, tror jammen han vant litt av Gerda sitt hjerte også. Etter at han hadde vunnet passet det ikke å hilse på, men ett par dager senere fikk vi han, handler og eier med oss på baksiden og fikk tatt han ordentlig i øyesyn. Og ikke minst hatt han på fanget og kost skikkelig.
 Boyd er blitt åtte og kvikk som en unghund fortsatt.

Gerda og Boyd



 

Gerda koser med Boyd

 


 


 Vi vet jo at nymotens ting som oftest kommer fra USa, så også  avlssammenheng. Vi fikk hilse på en aldeles skjønn liten tispevalp som kanskje er Fanaberner'ns Eryc Eligio sin datter. De venter på DNS-test som skal avgjøre det. Kvalifisert synsing av oss tilsier at dette er Eryc sin datter og altså halvt norsk. Kjempeskjønn er hun iallefall lille Elsa.

 





Elsa Rose






Lille Elsa Rose     

Terrassen vår rett utenfor rommet. En indre hage hvor vi bl.a. var invitert på "Margerita-party" av noen hyggelige Canadiske bernerentusiaster. Etter en heller bedrøvelig vår sånn værmessig var det utrolig deilig med sommervarme. Her var det stort sett daglig mulighet for "bærrføttkaffe".


                                                             Noen koser seg i solen....



 
 
 På vår rundtur og sightseeing så vi mange terrasser med gyngestoler. Vi kjente på en trang til å prøve dette sitteredskap og midt i handlegata på Gettysburg Outlet var ddet laget et flott lysthus med mange gyngestoler. Vivi og Gerda koste seg i hver sin. Jammen godt at stolene var behørig lenket fast...ellers hadde de nok blitt lurt med i kofferten til visse overstadige norske turister. Gyngestol er kjempekjekt!!


                                                KJENTE MED SINE HUNDER


Toby


  

           Kathy med sin egen Toby, ett år gammel hanne fra eget oppdrett. Han var så nær så nær en plasserng og fikk den kjedelige femteplassen og måtte forlate ringen. Søsteren hans "Jersey" ble nr 3 i klassen 12 - 15 mnd.


 

Laura med sin søte "Jersey"


 
 Eier Laura og oppdretter Kathy med Jersey

 Eva Sundell-Johansson fra Kennel Berntier stlte hannvalpen hun hadde solgt til USA og han ble nr 3 i klassen. Han er en sønn av "vår" Bernerdalens Uno Amigo Bueno. "Vår" her i betydningen norsk. :o)
Jeg pratet litt med Eva og mannen hennes som hadde vært på disse store utstillingene flere år. Et hyggelig bekjentskap.

Det var ikke lett å få tatt bilde av hundene etter at de var plasseerte, for de forsvant ut av ringen i en fykende fart. Her tar man ikke bilder av hundene i ringen, men pent oppstilte med dommeren etterpå.





Ingen kommentarer: