mandag 7. mai 2012

Da er damene kommet til USA
Tidlig og det vil si VELDIG tidlig søndags morgen møtte vi opp friske og raske på Flesland. Flytur til Amstedam og Schipol gikk som en røyk.


Vi hadde noen timer med venting i Schipol og det ble noen kopper kaffe på oss. Noen likte veldig godt disse koppene.
Så var det lange lange timer på flyet til Newark Internationale Airport. Vi var skuffet over at KLM var blitt til Delta Flyselskap og at de ikke hadde skjermer som virket. Vi fikk ikke sett filmer som vi hadde gledet oss til. I stedet måtte vi rett og slett underholde oss selv.  :o)
Vi kom igjennom lange køer med passkontrollog andre kontroller. Enkelte hadde angst for at noen hadde glemt igjen ei gulrot eller to i veska si og måtte i fengsel for å smugle denslags. Men vi klarte oss bra og kunne finne International bilutleie. Der oppgraderte vi bilen vi skulle ha så vi hadde plass etter div shopping. Forutseende damer, må vite. Vi hadde ei hel rad å velge i, og sjåføren ville helst ha noe amerikansk, men det endte med en KIA, for den hadde faktisk størst bagasjerom.
Så bar det ut i den amerikanske trafikken med oss. Vi fant riktig vei og trodde at dett var ingen sak men så gikk GPS  i heng og ledet oss ut på ville veier og vi hadde en liten sightseeingrunde rundt i New Yorks forstader. Heldigvis kom vi oss på rett 78 West og det var klampen i bånn. Ca noen og tredve norske mil skulle unnagjøres før det ble natt.



På vei mot Gettysburg

















Man kan ta fine bilder i fart fra baksetet i bilen. Det gikk radig på flotte brede veier, så selv om kartleser'n ved siden av sjåføren hadde problemer med å holde seg våken, var GPS'en til å stole på og vi kom oss vel frem til hotellet og det var riktig så hjemlig å se bernere bli luftet rundt om kring.














4 kommentarer:

Anonym sa...

WooHoo til Nina og damene!
Se opp for enveiskjøringer :)
Hilsen Siri

siw sa...

hei synd med film og at det ikke var klm. Håper dere har det bra nu da. Lykke til og hils<3

Just a Little Vintage sa...

Kos dere masse=)!! Og ha en riktig god tur videre=)!

Klemmer!!

Den Grønne Baljen sa...

Høres ut som drømme reisen.:Kos dere masse O=))