tirsdag 8. mai 2012

Utstilling

Endelig fikk vi kommet oss på en ordentlig utstilling her borte. Systemet er ikke lett for oss nordboere å forstå, men det er et system på "galskapen". Sweeps heter konkurransen og deles opp i ulike aldersklasser. Ingen av "våre" skulle være med her, men det var interessant og se på. Inntrykket er at profesjonelle handlere er mye brukt. Enkelte fikk virkelig løpt fra seg. Her er det klar kleskode, man skal i respekt for dommeren helst ha på seg dress eller drakt. Dommer i dag var Anne Summers, oppdretter og eier av "Dillon" som mange hjemme kjenner. Hun var en hyggelig og effektiv dommer. Og i forhold til de hundene som ikke ville eller var engstelige, så gjorde hun mange forsøk på å få ta på og se tenner osv. før hun måtte gi opp.
I dag fikk jeg også snakke med Terri, oppdretter av Margunns Lenny, Chantal som er Kanadisk og som liker Yuba veldig godt. Og vi har gått bare "litt" berserk i bodene med kjekke bernereffekter. masse fine ting, men det som vel imponerte mest var henne som malte bernerbilder på skiferplater. Helt utrolig flotte bilder. Det er ikke umulig at det blir med hjem et bilde av de aller fineste hundene, bare jeg klarer å velge blant de par bildene jeg måtte ha tatt av de....



Beste tisper i valp og junior








Kathy sin Toby får kos av Vivi




Carting in regnvær er en av dagens aktiviteter

Fanaberner'ns Thelma Toulouse <3


I ettermiddag er det mottakelse for de utenlandske gjestene, og vi skal hilse på mange hyggelige bernereiere fra diverse utland. :o)
Etter den er vi invitert på "en drink" hos Chantal fra Canada. Dette er bare helt supert!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vivi, ikke tenk på skiferplate til meg - så sparer du litt på overvekten! Kjekt at dere koser dere, og takk for bloggoppdateringer!

Hilsen Gøran

Anonym sa...

Herremin kor stor Telma var blitt og så FLOTT. Kor artig dokker må ha det. ER ikke noe musunnelig ,nei

Anonym sa...

HIlsen Siw

Anonym sa...

Hei . Så gøy å følge med på reisebloggen. Ser ut som dere har det supert. Gleder meg å se hva dere har shoppet av bernereffekter. Enig med Siw...Thelma er FLOTT :-)

Hilsen Monica

Anonym sa...

Kjenne at æ e litt småmisunnelig..... Hadde vært artig å være med , men fornuftig-Heidi skjønte , helt på egenhånd, at det ikke ville bli populært om ho reiste bort no.....;o)
Kos dåkk masse!!!
Ps. Sjekk kor mye overlast flyet tåler før dåkk ska heim.

Og den skiferplata Gøran ikke ville ha tar æ gjerne imot..;o))))))

Hilsen Heidi

Kari sa...

Kjempekjekt med dagbok! Skulle gjerne vore der,ja,-ikkje minst for å kna på "min" Thelma!

Overvekt på returen er vel ingen problem; reknar med at KLM veit kven dei har med å gjera og har booka eige fly til deko heim... ;)

Kari

Hilde sa...

Kjempekjekt å følge med på bloggen. blir nok mange flotte premier til utstillingen og tenker jeg.

Helt enig med de forrige; Thelma er blitt ei flott dame:))

Men vi er så heldige at vi får kose oss med kjempeflotte Cornelis. Verdens beste kosegutt:)) Han sender en bernerklem til dere allle.

Anonym sa...

Kjempe kjekt å høre og se hva dere opplever :) gleder meg til bilder og høre mer når dere er tilbake . Kos dere masse. Christin